Interessante villa met praktijkruimte of burelen te Bredene (5 slaapkamers)

Fritz Vinckelaan 97
8450 Bredene
 
VERKOCHT

 

IDEALE DOKTERSWONING te BREDENE met afzonderlijke grote praktijkruimte met eigen inkomdeur voor n of meerdere groepspraktijken. Ook geschikt voor andere vrije beroepen; tandarts, kinesist, logopedist, psycholoog,..

Deze interessante villa vraagt wat opfrissing, maar biedt uiterst veel potentieel voor wie zijn beroep dicht bij huis wenst!

Zrcentraalgelegen teBredene, openkelepassenvanhetcentrum en desportterreinenmethetgemeentelijkzwembad.Eveneensiser eenvlotteverbindingnaarOostendeenBrugge. Dewoningligtopeen verhoogdperceelvan +/- 500 m.

Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhalmetgrotevestiaire-afzonderlijktoilet -ruimeliving volledigingerichtekeuken-tuinmetgrootzonneterras.
Op de 1ste verdieping zijn er 5 slaapkamers (of burelen); grote hall, ruime badkamer met bad en douche, afzonderlijk toilet en een aparte berg of doucheruimte.

Devolledigeapartepraktijkruimte/burelenheeft/hebbeneeneigeninkomdeuren
bestaatuiteeninkomhall,wachtzaaloftweedebureel, apart toilet,grootbureelmetbijhorende archiefruimte/berging.

Tevens de mogelijkheidomdezolderintedeleninmeerdere extra kamers. De villa iseveneens volledigonderkelderd met dubbele garage en verschillende ruimtes. EPC: 533 kWh/m/jaar.

Demooieen vooral groteruimtestyperendezevoormalige dokterswoning.
Kortom: d moeite waard!

Contacteer nu rechtstreeks de eigenaar: 0476/40.35.19

Vraagprijs: 399.000

Terug